mostbet casinomostbet1win aviatorpin upmostbetmostbet az casinopinup kzpin up azmostbet aviator loginaviatorlucky jet casinoonewinlucky jet crashpinup4rabetmostbet az1win cassino4r bet1 win indiapin-up1win kzmostbet kzpin up indiamosbet india1win casino1win slotlucky jetpin uplacky jet1win casinolucky jetмостбет кзpinap4rabet pakistan4a betpinup login1 winmosbetmosbetaviator1win casinomosbet1 win az1win casino1winmostbet aviator loginmostbetparimatchparimatchpin up casino india1win
Scroll untuk baca artikel
Example floating
Example floating
BeritaDaerah

Hari Jadi Cianjur, Bupati Pimpin Sebagai Pembina Upacara

8018
×

Hari Jadi Cianjur, Bupati Pimpin Sebagai Pembina Upacara

Sebarkan artikel ini

Harian Pers | Bupati Cianjur H. Herman Suherman bertindak sebagai Pembina Upacara memperingati Hari Jadi Cianjur ke 345 tahun 2022 di gelar di eks parkir pemda setda Kabupaten Cianjur, Selasa(12/7/2022).

Tema milangkala Cianjur taun ieu nyaeta ngahontal Cianjur rahayu, raharja, digjaya
Maksadna malar urang sadaya mibanda sumanget nu ngagedur bari dibarung patekadan pikeun ngawujudkeun Cianjur nu sugih mukti loh jinawi. Tata tingtrim ayem, rahar ja tur digjaya bari kakoncara ka janapria saluyu sareng visi Cianjur kiwari nu manjur, mandiri, maju, religius tur mibanda akhlak mulya,” tutur bupati saat membacakan amanatnya memakai bahasa indung(sunda).

Advertisement
Scroll kebawah untuk lihat konten

Lanjut Bupati mengatakan, “Dina waktos nu kacida saena ieu, sim kuring neda widi baris ngadugikeun kabungah. Wireh Cianjur tos nampi sababaraha pangleler ti pamarentah Puseur sareng Provinsi Jawa Barat. Ti awit sasih mei 2021 dugi ka Mei 2022, kacutat Cianjur nampi 34 rupi pangleler. Buktos anu sanesna tina rampak gawe urang dina sababaraha dinten kapengker, Kabupaten Cianjur kenging deui kasinugrahaan mangrupi “pangleler WTP (Wajar Tanpa Pengecualian)” ti Badan Pemeriksa Keuangan Republik Indonesia, minangka panga jen dina ngokolakeun APBD Kabupaten Cianjur taun 2021″.

“Miharep sagala pancen katut rampak gawe urang kapayuna dina ngahucuhkeun saneskanten garapan, pikeun ngahontal karahar jaan masarakat Cianjur,” harap bupati saat menutup amanat.

Turut hadir pada kegiatan tersebut Wakil Bupati Cianjur Tb Mulyana Syahrudin, Forkopimda, Sekretaris Daerah Kabupaten Cianjur Cecep S Alamsyah, Ketua TP PKK Kabupaten Cianjur Hj. Anita Sincayani, para Pimpinan Perangkat Daerah serta tamu undangan lainnya.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

error: Mohon maaf ya, Carilah Berita Sendiri.................